Over ons

Wij zorgen voor Mobiliteit & Creativiteit.

 

Onze Service maakt het verschil.

 

GreenScore is een onderdeel van de Golf Trolley Specialist. Wij zijn importeur, distributeur en producent van cadeauartikelen, golftrolley's en golfbags voor de golfer.

Wij zijn trots dat wij de exclusieve verkoop van Swatkins Engeland voor Nederland hebben verkregen.

 

Uiteraard kan een keus worden gemaakt uit het bestaande assortiment, dat GreenScore uit voorraad kan leveren, maar de lijn op zich biedt ook tal van – echt leuke – andere mogelijkheden naar uw wens toegespitst.

 

Beide opties staan garant voor een in alle opzichten origineel waardevol geschenk voor de golfer of de golfshop, de wedstrijd- commissies of een personeelsvereniging. “Een la open trekken vol met innovatieve ideeën” klinkt misschien wat snobbistisch of is wat overdreven maar wel zijn wij graag een ieder van dienst.

Wij denken met u mee. En we zijn er best een beetje trots op dat wij in ons jonge verleden (zo’n 7 jaar) al menigeen tot volle tevredenheid hebben kunnen helpen.

 

Wij hebben zelf een uitgebreid service / reparatie afdeling, waar anderen ophouden gaan wij door.

 

Onze binnendienst staat u graag te woord om het een en ander uit leggen over ons uitgebreid assortiment. En over de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

 

Exclusive verkoop en importeur van de onderstaande merken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijna 90 % van onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar.